HELAAS, DE PRAKTIJK IS GESLOTEN !

01-03-2024

 
 

Grip op jezelf en je levenIneens gebeurt er iets in je leven wat alles op de kop zet. Of lange tijd lukte het nog om met de situatie om te gaan, maar de rek is eruit. Je voelt je kribbig, je bent niet jezelf. Dit heeft invloed op jezelf maar ook op je omgeving. Je voelt je niet fijn, je piekert, slaapt minder en je krijgt zelfs lichamelijke klachten.
Herken jij dit, door welke oorzaak dan ook? En wil je weer grip op jezelf en daarmee je leven krijgen. Neem dan contact op, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.
 
 

"Een vlinder kan pas vliegen als het op eigen kracht uit zijn cocon kruipt"

 

Coaching

Soms is het gewoon lekker om even met iemand te praten, die wat verder van je af staat, als je ergens mee zit en/of niet lekker in je vel zit. Letterlijk en/of figuurlijk.

Ieder mens heeft manieren om te reageren op tegenslag of negatieve situaties. Wanneer deze manier (waardoor dan ook) niet meer toereikend zijn of niet meer wenselijk, loop je vast. Gelukkig hoeft dit niet zo te blijven.

 

Werkwijze

Voordat er gestart wordt, is er eerst een verkennend gesprek waarin we beiden kunnen kijken of het klikt en of ik je kan ondersteunen in de vraag die je hebt. Dit gesprek duurt hooguit een half uur en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Zoals ieder mens anders is en een andere vraag heeft, zo zal iedere afspraak ook anders verlopen. Er is tijd en aandacht voor wat er bij jou speelt.

Mijn positieve gezondheid is een tool die ik nog weleens vooraf inzet om in kaart te

Visie

Geloven in jouw kracht en mogelijkheden. Geloven dat de antwoorden in jou zelf liggen" Ieder mens is andere en kiest dus voor zijn eigen oplossingen. Daarom sluit ik aan bij jou en werk ik niet met een vast protocol.

Ik neem niet over, maar sta naast je. Ik stel vragen of laat je ervaren, zodat jij nieuwe mogelijkheden ziet of ervaart om vandaaruit weer op eigen kracht verder te kunnen.